Dutch Domination Team | Trainingen
Volg Ons:

Trainingen

Beter. Sneller. Getraind.

Wil jij zorgen voor fair play en bijdragen aan een veilige, verantwoorde airsoftsport? Dan is de opleiding tot Marshall echt iets voor jou! Als Marshall ben jij de belangrijkste official tijdens een event.

Opleidingen NABV

Op dit moment doen we alleen nog maar trainingen via het NABV. In een later stadium gaan we ook zelf trainingen geven. Via de NABV kun je je zelf aanmelden klik op onderstaande button om op hun site te komen. De NABV zet zich in voor een veilige en verantwoorde beoefening van de Airsoftsport. zij vinden het belangrijk een positief sportklimaat te creƫren en fairplay te stimuleren. Daarom biedt de NABV opleidingen en cursussen aan voor leden. Op dit moment bied de NABV de volgende opleidingen aan: Marshall en de introductiecursus BOSS. In de toekomst zal het aantal opleidingen en cursussen uitgebreid worden. De NABV vindt het belangrijk dat hun opleidingen en cursussen voldoen aan hoge eisen en afgestemd zijn op de beoefenaars van de Airsoftsport. Daarom zullen nieuwe opleidingen en cursussen niet gelijk beschikbaar komen maar zorgvuldig ontwikkeld worden.

Ga van start als een BOSS! Leer alles wat je moet weten voor je begint met Airsoften. In deze korte workshop leer je de basisvaardigheden en regels zodat jij nog beter van start kan gaan!

© Copyright 2019. DDT NL™ (Dutch Domination Team Nederland). Alle Rechten Voorbehouden.