Volg Ons:

Informatie als introduceMeld je dan nu via het contact formulier. deze kun je vinden onder het kopje contact

In het formulier vragen we standaard om diverse gegevens. maar een enkele gegevens missen dan nog. we zullen je deze vragen via de Email.
Wanneer je bent aangemeld, en wij alle stukken hebben ontvangen. ontvang je na de inschrijvingsperiode (gemiddeld 2 weken) een bevestigingsmail.
Hierin staat ook de betalingsinformatie opgenomen (indien het nodig is). Betaling dient te geschieden binnen 7 dagen na ontvangst van de bevestigingsmail.

Informatie over lid wordenJe kan je natuurlijk ook aanmelden en je bij ons in het team toe te voegen. dit doet u doormiddel van de knop hier onder!
We vragen geen contributie maar je kan wel via ons je uitrusting kopen (ook de Airsoft replica's kunnen we eventueel voor je bestellen).
Wij zullen u dan een betaalverzoek versturen en zodra je hebt betaald zullen we gelijk de bestelling voor je in orde maken!

Wel krijg je de mogenlijkheid om bij ons te doneren. (dit is volledig vrijwillig) Wat doen met alle Donaties?
Nou Dutch Domination Team Nederland koopt spullen voor hun leden zoals patches / bandjes, maar ook kleding en replica's wapens.
Maar dat niet alleen, ook de servers worden daarvan betaald en de website.

Note: Vervoer wordt over het algemeen op het verzamelpunt afgestemd, na het verzamelpunt is op eigen initiatief. Dit is natuurlijk onderling af te stemmen.

© Copyright 2019. DDT NL™ (Dutch Domination Team Nederland). Alle Rechten Voorbehouden.